Chokladfamiljen

Chokladprovning som är ekologisk och rättvis

Hur hänger familjer och relationer ihop med choklad? Jo, bra choklad innehåller mycket antioxidanter och andra ämnen som får oss att må bra. Då fungerar vi mycket bättre på många plan. Dessutom älskar Anna-Carin både att äta och att berätta om hur choklad blir till. Hon förmedlar med glädje och inspiration sina upplevelser från kakaoplantage i Peru och Ecuador. På en provning lär du dig historia, tillverkning och när ni skiljs åt har du lärt dig skilja på bra och dålig choklad och kanske kan du även urskilja vilken bönsort som finns i några av bitarna.

Anna-Carin har gått sin provledarutbildning hos ChokladJenny och provningarna baseras på Jennys sortiment som håller hög kvalité. Det är för Anna-Carin en stor glädje att föra vidare information om de projekt som finns bakom varje märke. Jenny tillverkar och importerar enbart choklad som är bra för dig som konsument och bra för odlarna. Choklad tillverkats av kakaobönor som odlats ekologiskt och handlats rättvist.

Eftersom Anna-Carin även gillar att arbeta med choklad ser du henne tillsammans med Jenny vid pralinskolor och mässor samt andra chokladarrangemang.

Pris för basprovning

Antal personer Tidslängd Pris per person Antal chokladbitar
10-24 45 min-1,5 h 395 kr ca 9 st

Välkommen att ta kontakt för bokning, frågor och offert info@helafamiljen.nu. Det är även möjligt att skräddarsy provningar så att den passar er.