Håller tummarna för att föräldrar verkligen har koll

Det finns många nya roliga saker för barn – en bra marknad

Läste i Dagens Nyheter om nöjesmaskinen ipaden. Det är bra att föräldrar får hjälp att sålla bland allt som överöser dem i form av reklam. Jag gläds åt att det i artikeln i alla fall nämns att youtube innehåller oändligt antal filmklipp och att man som förälder måste ha koll på vad ens barn kollar på. Det går ju snabbt och jag kan bara hoppas att föräldrar alltid är alerta och vakna och kan förkomma sina barn när de har tillgång till youtube. Jag har erfarenhet av att på BUP möta barn som sett olämpliga saker på film och fått kämpa med minnet av dessa bilder lång tid efteråt.

0 Responses to “Håller tummarna för att föräldrar verkligen har koll”


Comments are currently closed.