Ungdomar saknar sina föräldrar

Hittar stöd för budskap i mina föreläsningar igen

I Västerbottens Folkblad idag kan man i den ansvarige utgivarens, Daniel Nordström, spalt läsa om ungdomars förebilder. Spalten är värd att läsas tycker jag. Läs den här. Daniel hänvisar till en debattartikel i Aftonbladet den 21 november. Många jobbar så mycket att de inte har tid med sina barn. Det behövs extra insatser för tonårsföräldrar, hävdar Karin Jordås, generalsekreterare på Mentor Sverige. Läs själv här. Skrämmande resultat från undersökningen.

Åh, om bara föräldrar ville/kunde förstå hur otroligt viktiga de är för sina barn. Jag fortsätter att peppa och inspirera föräldrar att stanna upp och fundera över vad som är viktigt i livet. Inspirera dem till att vara tillsammans med sina barn, oavsett ålder och antal.

0 Responses to “Ungdomar saknar sina föräldrar”


Comments are currently closed.