Många engagerade föräldrar

Föräldrar som bryr sig och vill sina barn väl

Min utgångspunkt är att alla människor gör så gott man kan, alltid! Utifrån de förutsättningar man har, vilken information man har, hur man mår, dvs många omständigheter spelar roll i hur man agerar eller väljer att inte agera.

Min övertygelse är att alla föräldrar vill att det ska gå bra för sina barn, att man vill sina barn väl. Sen har vi som sagt olika förutsättningar att hantera olika situationer osv.

I går kväll kom det ca 40 personer och visade sitt intresse för min föreläsning på Forum i Vindeln. Så roligt att få föreläsa och föra en dialog med dessa engagerade vuxna. Till er som var där vill jag tacka för att ni fyllde i enkäten och tacka för den väldigt fina responsen och era fina och kloka ord! TACK!

Det hördes röster om att det skulle ha varit fler och undringar varför den och den inte kom. Men som jag skrev här ovan så gör alla så gott man kan. Man gör de val man gör. Allt handlar dessutom om prioriteringar. Vardagen är ju fylld av så många måsten och oförutsedda händelser som man bara måste hantera. Vi orkar ju olika mycket olika dagar också. Dessutom så märks pappor och mammors engagemang i sina barns väl och må på olika sätt. Det tar sig olika uttryck. Alla gör inte på samma sätt. Jag är övertygad om att de som av någon, för mig okänd anledning inte kom till föreläsningen bryr sig lika mycket om sina barn som de föräldrar som var där. Att de är lika måna om sitt föräldraskap.

I kväll blir det Robertsfors. På Diamanten. (Så fint det låter!)
Vi ses!

0 Responses to “Många engagerade föräldrar”


Comments are currently closed.