Pappareflektion

Pappaledigheten börjar ta slut…

för Niclas Holmlund som skriver krönikor i Västerbottens Folkblad. Underbart att få ta del av en hemmapappas reflektioner. Väl värd att läsa – gör det! Jag hoppas verkligen att Niclas fortsätter skriva krönikor och dela med sig av pappasidan av sitt liv även när han börjat jobba.

Håller med Niclas om att det går snabbt. Vips är barnen vuxna och flyttar hemifrån. Vart tog tiden vägen? Alltså är det viktigt att ta vara på tiden. Tiden kommer inte tillbaka. Se det fantastiska i att vara tillsammans med ditt barn. Lyssna och lär. NJUT av varje minut.

Det är även fantastiskt underbart att vara förälder till vuxna barn. Grunden läggs när barnen är små och sen byggs relationen på och utvecklas. Det önskar jag alla föräldrar.

0 Responses to “Pappareflektion”


Comments are currently closed.