Höst

Dags för nya utmaningar

Dock får de vänta ett litet slag. Tar en mjukstart efter nio dagar på Noliamässan i Piteå. En mässa fylld med möten. Vilka fantastiska pappor och mammor jag träffade där!

Förutom att inspirera föräldrar stod jag och sålde den bästa choklad jag känner till tillsammans med Jenny och Lars för världens bästa chokladföretag. Theobroma Tastings. Tänk att det är möjligt att stå nio dagar i sträck på en mässa och samtidigt bli piggare för varje dag! Chokladen är underbar.

Har just skickat iväg textförslag till ABF, som nu samarbetar med NBV i regionens föräldrastödsprojekt. En text som beskriver mig och mina föreläsningar. Eventuellt kommer fler studieförbund med i satsningen på inspirationsföreläsningar med Hela Familjen som görs under hösten. Det är idag klart med föreläsning i fyra kommuner. Jag återkommer med information längre fram.

0 Responses to “Höst”


Comments are currently closed.