Reflekterande pappa

Pappor är viktiga för sina barn av många olika anledningar

I dagens Västerbottens Folkblad kan du läsa en krönika av hemmapappan Niclas igen. En verkligen reflekterande pappa som i denna krönika uttrycker funderingar kring vilken pappa han är egentligen. Denna gång i förhållande till vad han tycker om att göra i relation till vad hans barn vill göra. Ungefär något i den stilen. Läs själv här.

Det jag tänkte på när jag läst hans krönika var att Niclas är en viktig förebild för sin son. Så bra att göra det man tycker är roligt tillsammans. Det märker barn. Barn märker också när man gör något som man inte tycker om att göra. Man blir snabbt genomskådad så att säga.

Jag tänker också att det är bra för barn att få uppleva att både mammor och pappor gör saker som de tycker är roligt. Inte bara håller på med ”måsten” och stressar runt.

0 Responses to “Reflekterande pappa”


Comments are currently closed.