Skitsnack av en pappa

En krönika från en hemmapappa

I tisdags var det dags igen, en krönika från en närvarande hemmajobbande pappa. I Västerbottens Folkblad. Jag kände igen mig från när våra barn var små. När jag läste krönikan hade jag i bakhuvudet något som jag hörde för en tid sedan. Det var några personer som förfasade sig över att pappor och mammor byter blöjor på sina små gunstlingar var som helst utan hänsyn till omgivningen. Deras upplevelse var att det byttes blöjor på matbord, på sängar och på mattan i vardagsrummet. Då menade de inte hemma där bebisen bor utan när familjerna var på besök hos andra. Dvs hos dem som satt och förfasades. Detta trots att det fanns bättre, enligt dem, tillgång till bekvämligheter i deras badrum. Jag tänkte efteråt att det är något som vederbörande borde kommunicera med berörda med. Fast det kan ju vara känsligt…

0 Responses to “Skitsnack av en pappa”


Comments are currently closed.