Etablerat kontakt med Ingegerd Gavelin

Idag ringde jag till Ingegerd Gavelin i Sundsvall

När jag startade upp Föräldramottagningen för tonårsföräldrar i Umeå socialtjänst regi 2006 gjorde vi ett studiebesök hos Sundsvalls Föräldramottagning. Det var mitt första möte med Ingegerd. Jag upplever henne som en verkligen varm och generös person. Kolla gärna in hennes hemsida här. Vi hade ett givande telefonsamtal om föräldrastöd (så klart) och jag uppfattar det som att vi delar både en del erfarenheter och visioner.

Föräldramottagningen i Umeå lades ner i socialtjänstens ”spariver” efter tre år som TILDA projekt. Behovet kvarstod men pengarna behövdes till annat. Prioriteringar kallas det!

Ingegerd Gavelin har skrivit en bok som jag brukar rekommendera som heter ”Lita på din tonåring” . I den kan man som tonårsförälder hitta många kloka och goda råd. Köp den eller låna på biblioteket.

0 Responses to “Etablerat kontakt med Ingegerd Gavelin”


Comments are currently closed.