Samarbete

Idag lunchade jag med Stina Gezelius från NBV Norr. Vi pratade vidare omkring hur vi ska samarbeta. Vi har så bra idéer som vi tänker förverkliga. Längtar tills dess då det är dags att presentera dem för allmänheten.

En av kursdeltagarna från COPE-kursledarutbildningen i Uppsala ringde mig idag. Hon bor i Piteå. Hon tackade för en jättebra utbildning. Så roligt de är att höra att den positiva känslan sitter kvar hos henne. Hon ska träffa de övriga utbildade ledarna i Piteå inom kort och ville ha svar på några frågor. De är verkligen på gång i Piteå. Härligt att höra! Jag önskar dem verkligen lycka till!

Jag har nu sammanställt de utvärderingslappar jag använde i Uppsala. Otroligt positiva utvärderingar, både till COPE-modellen och till mig som utbildare!

0 Responses to “Samarbete”


Comments are currently closed.